Qui sóc?

Sóc un jove de 18 anys, estudiant de primer de Periodisme a blog! 2la Universitat Autònoma de Barcelona. Vaig escollir aquesta carrera per diferents motius. M’agrada escriure i sintetitzar la informació, encara que prefereixo l’àmbit literari on pots expressar-te realment. Sóc crític amb tot el que veig, escolto i llegeixo, fins i tot amb mi mateix, com va dir aquell: “el major crític que tinc, sóc jo “. L’últim aspecte que crec que em va fer triar aquesta carrera és la meva obsessió per estar informat, per entendre el món, el que m’envolta. Per tant la millor professió per entendre i fer entendre el perquè de tot plegat, és el periodisme.

Des del meu naixement visc a Nou Barris, el districte de Barcelona amb la renda familiar més baixa de tota la capital. Així doncs, vinc d’una família treballadora, que ha aconseguit arribar a considerar-se classe mitjana gràcies a les seves mans, mai ningú els hi ha regalat res. Actualment, jo em puc aprofitar d’aquesta situació, i tinc el privilegi d’estudiar a una universitat pública, cada vegada més cara.

Tinc interès en molts aspectes, la música, viatjar, la fotografia, el futbol, la naturalesa… Que fan de la vida un lloc més interessant on estar, plantegen nous enfocaments del món i sobretot aporten moltes experiències que fan créixer a qualsevol persona.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s