Jazz pel barri!

Jazz i còctels van envair la nit de l’Ateneu Popular de Nou Barris. El passat 7 de novembre a les 22 hores, Saphie Wells & The Swing Cats van delectar a un públic entregat. Les entrades eren gratuïtes, l’Ateneu i el Taller de Músics van facilitar que tothom pogués gaudir de la veu melòdica de Wells.

Saphie Wells és una cantant peruana (Lima) que des de ben petita va gaudir de la música gràcies a

Ateneu Popular 9B

Ateneu Popular 9B

la seva família. La seva formació musical és amplia i variada, combinada entre Perú i Barcelona.  A Barcelona va cursar els seus estudis al “Taller de Músics”, el qual ha col·laborat en l’últim acte de la cantant. Ser descendent d’afroamericans, i viure al Perú, un país amb una forta cultura indígena, ha permès a Wells obtenir un estil propi i diferent.

Participa en diversos projectes sempre amb un estil jazzístic particular. Saphie Wells & The Swing Cats que va tocar a l’Ateneu, és una d’aquestes bandes musicals. Temes clàssics de jazz en format acústic són el seu repertori, on no hi falten cançons de Billie Holiday, Ella Fitzgerald o Chet Baker. Altres projectes: Saphie Wells Trio, SW Project i Abbor, dels quals trobareu més informació clicant a sobre.

La Fundació Privada el Taller de Músics on Wells va estudiar ja té 11 anys d’antiguitat. La seva creació pretén “ensenyar, interpretar i difondre la música popular contemporània”, des del jazz fins el flamenc passant pel rock. Té tot tipus de plataformes (orquestres, grups musicals) per tal materialitzar els seus objectius. Des de 2009 és una Escola d’Estudis Superiors, per tant els estudiants poden obt enir el Títol Superior de Música.

2 Saphie-Wells-Project-e1376410639225

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s