Casal 3 Voltes Rebel

1 Tres voltes rebel 2El casal 3Voltes Rebel és el projecte cabdal de la Troba Alternativa de Nou Barris, que després explicaré. És un espai social, que ha de servir per fer créixer a les persones mitjançant les relacions socials. Per això es desenvolupen gran nombre d’activitats i projectes, dels quals aniré informant. Això fa que sigui un casal reivindicatiu i a la vegada proposa un ampli ventall de propostes d’oci.

És un casal democràtic i popular, totes les grans decisions es prenen en col·lectiu, i cada membre té veu i vot. Pretén aglutinar la major població del barri, ja que és un projecte pel barri, no per guanyar diners. Per tant, el casal és totalment autogestionat. El projecte depèn de l’esforç i el treball dels membres, no d’una institució pública/privada.

Cal destacar el gran component reivindicatiu del casal. El seu impulsor, la Trobada Alternativa de Nou Barris, és un espai polític obert, assembleari, participatiu i d’esquerres. Està constituït per diversos veïnes i veïns de Nou Barris. Amb el seu projecte pretén donar sortida   a iniciatives socials que promoguin la participació, l’enginy, el coneixement, la reivindicació, la solidaritat o la denúncia de les injustícies. Per tant volen fer més forts els moviments socials del barri. Per fer-ho, utilitzen el casal per donar lloc a espais de debats, de formació i organització dels veïns de totes les edats que vulguin capgirar la situació actual. Sempre des de l’humiliat i el realisme, saben que no són capaços de canviar-ho tot de seguida, sino que és un treball diari i llarg.

A més a més de la Trobada, al casal s’hi reuneix i participa activament de la feina del casal: la cooperativa el Llevat, el Sindicat de Comissions de Base, la CUP, l’Assemblea de Joves de Nou Barris o ARRAN. Aquestes associacions, poden utilitzar diferents espais del casal com la biblioteca, les sales polivalents i fins i tot la cuina.

Aquí teniu l’última entrada relacionada amb aquest casal.

1 Cazal

2 comentarios en “Casal 3 Voltes Rebel

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s